Увійти
Логін
Пароль
Ввійти як користувач
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості
Увійти
Логін
Пароль
Ввійти як користувач
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості

Як підібрати чоловічий одяг по типу фігури

19 вер 2021
Футболка є універсальним предметом одягу, що ідеально комбінує з аксесуарами та взуттям. Їхні різні види присутні в чоловічому, жіночому гардеробі. Їх носять у всі пори року. Вибір малюнків та орнаменту різноманітний від героїв мультфільмів до кіноакторів. У цій статті розглянемо актуальну тему на допомогу чоловікам: як обрати футболку.
Як обрати чоловічу футболку: розмір, колір, стиль
Як обрати чоловічу футболку – питання, яке потребує знань. При покупці враховують важливі характеристики:
  • розмір;
  • колір;
  • стиль.
У підборі розміру необхідно враховувати той факт, що матеріал може дати усадку після прання. Рекомендується купувати товар на розмір більше, щоб уникнути усадки.
Магазини пропонують різноманітність кольорів. Класикою є білі та чорні забарвлення. Біла майка поєднується із джинсами, шортами. Чорний колір підходить будь-якої пори року за винятком літа. Чорний тон добре поєднується із чорними або темно-синіми джинсами.
Сірий, синій, блакитний тон підходить практично до будь-якого одягу. Для любителів яскравого вигляду стилісти радять поекспериментувати із кольоровими виробами.

Стиль та крій чоловічої футболки:
Перед покупкою чітко визначають стиль та крій. При правильному поєднанні кольорів та моделей гарантується стильний образ. Вирізняють різновиди майки:
  • класика;
  • поло;
  • з малюнками чи надписами.
Класична футболка.

Класичний виріб має короткий рукав та неглибокий V-подібний та U-подібний виріз. Чоловіками із широкими плечима слід вибирати V-подібний виріз. Класика не повинна сильно обтягуватися або розчепіруватися убік.
Рекомендована довжина – на рівні пасової пряжки. На повних чоловіках добре виглядає футболка із вільним кроєм.

Чоловічі футболки-поло.

Поло має короткий комір, рукав. Він застібається на кілька гудзиків. Серед поло популярні білі, темно-сині, смугасті футболки. Поло за ціною дорожче за інші моделі.

Чоловічі футболки з написами.

Вироби з великими логотипами, назвою брендів та рекламними слоганами виглядають дешево та зухвало. У стилі денді малюнки та написи не носять. Головний елемент стилю одягу денді – великі зображення.

Чоловічі футболки з малюнками.

Індивідуально підібраний рисунок підкреслить стильність, оригінальність образу. З піджаком смугасті, картаті та з малюнком футболки не носяться. Під піджак підходить однотонний одяг.

Кращий матеріал чоловічої футболки
Виріб стикається з тілом, тому повинен виготовлятися з якісних тканин. Футболки виготовляються з наступних матеріалів:
  • бавовна;
  • поліестер;
  • віскоза;
  • льон;
  • шовк.
Бавовняні майки м'які до тіла, пропускають повітря. Вони комфортно в будь-який сезон, включаючи прохолодну погоду. Поліестер низький за ціною. Тканина практична та довговічна. Не рекомендується купувати бавовну з поліестером через низьку якість. Віскозні вироби легкі, надійні, гігієнічні. Віскозу носять у спекотну погоду. Льон високий за якістю, але вони сильно грубі до тіла. Шовк зустрічається рідше через високу вартість.

Розміри футболок для чоловіків можна переглянути в таблиці, опублікованій на нашому сайті.